"Les bases d'una cuina natural, energètica i sostenible"
Data i hora
10:00 - 11:00
Ubicació
Sant Cebrià de Vallalta
Sant Cebrià de Vallalta, Maresme, 08396
Contingut patrocinat
Descripció
“Les bases d’una cuina natural, energètica i sostenible” és el títol del primer taller que oferirà “sembrar, un espai de nutrició integral” i “Nuricia, cuina vegana”, l’11 de febrer de 10 a 14 hores a l’Escola Bressol El Rial. El taller consistirà en 3 hores de cuina vivencial i els participants s’emportaran el menjar cuinat. El preu del taller és de 40€ i s’ha de portar davantal. Per a i reserves trucar al 613085132 o al 616284269.
Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Sant Cebrià de Vallalta: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Sant Cebrià de Vallalta pot oferir-te.